hamburger menu

Zašto odabrati nas

“Sun Village” je turistički kompleks koji posjeduje sve sadržaje za ugodan odmor, garantuje mir i privatnost. Nalazi se u mirnom mjestu Kotorskog zaliva - Đenovićima,udaljenom 8 km od Herceg Novog, na idealnoj poziciji za upoznavanje lokalne kulture, stanovnika i tradicionalne regije Boke. Objekat je izgrađen na površini od 5.500 m². Sastoji se od tri vile: Fiona, Galina i Bianca, sa ukupno 35 apartmana i parking mjesta. U sklopu kompleksa je restoran sa mediteranskom kuhinjom i otvoreni bazen površine 20 kvadrata sa ležaljkama i suncobranima.

Plaže su udaljene 150 m kao i marina Porto Novi.

Swiming Pool

Restaurant

Parking Reserved

150m Away From Sea

Ideal For Groups - Families

Transfers

bed in the apartment

Apartmani

Svaki apartman ima terasu i osunčan je tokom dana. U svakom apratmanu nalazi se dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja u kombinaciji sa trpezarijom, odvojena spavaća soba s bračnim krevetom i kupatilo sa tuš kabinom. Svi apartmani su opremljeni klima uređajem, video nadzorom, satelitskom televizijom i priključkom za internet.

table with Mediterranean dishes

Restoran

Naš restoran “Garden bar”, u sklopu Sun Village apartmana, kapaciteta 50 mjesta je mjesto gdje naši gosti mogu uživati ​​u ugodnom ambijentu i mediteranskoj kuhinji.

massage bed surounded by candles

Beauty Studio

“Sun Village Beauty Studio” vam nudi izuzetan doživljaj uživanja u atmosferi potpunog opuštanja u raznim manuelnim masažama sa čistim eteričnim uljima. (terapeutska, relax, aroma therapy, masaža stopala),  

Old Town Budva

Aktivnosti

Našim gostima na zahtjev osiguravamo prevoz od/do aerodroma, lokalni shuttle prevoz, rent a car, iznajmljivanje bicikla, najam brodova, kao i organizovanje Crnogorske ture i izleta kao što su obilazak Boke Kotorske brodom, obilazak grada, Manastira Ostrog, crnogorskih kanjona, rafting Tarom, izleta u Budvu, Kotor i Perast ili jednodnevni izlet u Dubrovnik.

Testimonials