Apartmani Žabljak

sunvillage zabljakŽabljak je najvisočiji grad u bivšoj Jugoslaviji, nalazi se na nadmorskoj visini od 1450 metara a zauzima prostor od 445 km2 i u njemu živi preko 4500 stanovnika. Iznad njega se uzdiže Durmitor sa Bobotovim kukom visokim 2523 metra. Durmitorski masiv se prostire između kanjona Tare, Pive i Komarnice i planine Sinjajevine.

Da učinimo nezaboravnim i Vaš zimski odmor, “Sun Village” Vam je obezbijedio smještaj u predivnom planinskom ambijentu nacionalnog parka Durmitor. Uživaćete u prijateljskom ambijentu, toplim i umirujućim bojama drveta, kao i u spoju tradicije i modernog dizajna.

Apartmani se nalaza 1km od ski staze i isto toliko od centra Žabljaka.

Žabljak je najvisočiji grad u bivšoj Jugoslaviji, nalazi se na nadmorskoj visini od 1450 metara . Iznad njega se uzdiže Durmitor sa Bobotovim kukom visokim 2523 metra. Bogatstvo snijegom, koga na Durmitoru ima uvijek, prelijepi, prostrani skijaški tereni, prekrasni zimski pejzaži, privlače ljubitelje ovakvog ambijenta iz svih krajeva svijeta.

Vila se nalazi na najatraktivnijoj poziciji u neposrednoj blizini ski staze. “Sun Village” na Žabljaku sastoji se od tri šestokrevetna apartmana. Komforni duplex apartmani raspolažu sa dvije spavaće sobe sa balkonima, dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom i kupatilom sa tuš kabinom. Takođe posjeduje centralno grijanje, agregat, skijašnicu kao i garažu za Vaše vozilo.Posebna čar koja doprinosi cijelokupnom utisku boravka jeste pogled. Kontrast nepreglednih polja i visokih masiva Durmitora, moguće je doživjeti upravo sa terasa Sun Village apartmana.

Ovdje ćete pronaći potpunu relaksaciju i zaboraviti na stres i napor svakodnevnog života. “Sun Village Fun&Relax” je mjesto gdje sa svojim prijateljima možete igrati bilijar i stoni- tenis, obilikovati svoje tijelo u teretani ili se opustiti u finskoj sauni. Za one koji su ljubitelji prirode i svježeg planinskog vazduha obezbjeđena su bicikla, uz pomoću kojih bi razgledanje i upoznavanje prirodnih ljepota Žabljaka predstavljalo nezaboravan doživljaj.

joomla компоненты

/