Apartmani Đenovići

sunvillage djenoviciĐenovići su od Herceg Novog udaljeni 8 km. Ime potiče od prezimena Đonović iz 1540. godine, a vremenom je transformisano u današnji naziv. Ima 1500 stanovnika, a po površini je najmanje naselje u Opštini.

Turistički kompleks SUN VILLAGE nalazi se u mirnom bokeljskom mjestu Đenovići udaljenom 3 km od Herceg Novog. Na idealnoj poziciji za one koji žele da upoznaju običaje i ljude u Boki, te našu karnevalsku tradiciju. Izgrađen je na površini od 5.500 m², a sa radom je počeo 2007 godine. Kompleks se sastoji od četri vile Fiona, Galina, Bianca i Petricija. Galerijski sistem komunikacija, koje su okrenute ka centralnom dijelu kompleksa, omogućavaju stalan vizuelni kontakt spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora.

Apartmanski program je koncipiran za smještaj, odmor i rekreaciju. Njegovi sadržaji su takvi da omoguće prijatan odmor za širu lepezu korisnika. Unutrašnje uređenje i povezanost sadržaja obezbjeđuje zanimljiv sadržajan boravak gostima u toku cijele godine...

Kompleks se nalazi na 150 m od mora, raspolaže sa trideset apartmana i parkingom. Svaki apartman je osunčan i sa velikim terasama. U sklopu dnevnog boravka sadrže potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i kupatilo sa tuš kabinom. Apartmani su opremljeni klima uređajima, video nadzorom, TV-om, brzim internetom…

“Sun Village Beauty Studio” pruža intimno mjesto za uživanje, spokoj , mir i odmor. U jedinstvenom ambijentu gostima se nudi kompletan asortiman usluga uključujući pedikir , manikir kao i razne ručne masaže, koristeći pritom najčistija eterična ulja .

Kompleks je od aerodroma u Tivtu udaljen 20 km a od aerodroma Ćilipi udaljen je 33 km.

joomla компоненты

/